Dobrodošli, ovde se nalaze pitanja i odgovori, ne diskusije niti prepirke. Registrujte se i pitajte nešto.
 • Registracija
Dobrodošli. Nadamo se da ćete naći odgovore na svoja pitanja. Imajte na umu da ovo nije forum, i da diskusija i rasprava ovde nisu konstruktivni.

  628 pitanja

  579 odgovora

  391 komentara

  39,054 članova

  Odbijen sam za vizu trebam hitno odgovor

  0 glasa
  Odbojen sam za vizu jer mi je plata po satu bila mala i po imigracionom zakonu clan 23.Dobijo sam da moram da napustim Norvesku do 4 januara 2016.Imam pravo zalbe i moja sefovica mi ke dala novi bolji ugovor sa vecom platom na godinu dana pun stilling.Napisace za mene pismo da im ja odgovaram za to mesto i da im moje obrazovanje i moji sertifikati odg. zma to radno mesto.Moje pitanje je gde traba to da predam (zalbu sa novim papirima) i da li policiji da posalkem postom ili da licno idem u pol. stanicu da predam da mi odloze odlazak iz zemlje? Molim vas ako neko zna odgovor da mi posalje jer moram do utorka da to resim..danas je sreda 16.12.2015
  pitano Dec 16, 2015 od knknikola (140 poena)

  Molimo Ulogujte se ili se registrujte da odgovorite na pitanje.

  1 Odgovor

  0 glasa
  Da li ti piše nesto u odbijenici oko pravila žalbe? trebalo bi da piše tu, ako ništa ne piše najbolje je da ih pozoveš telefonom i pitaš, ja mislim da treba u policiji ali bi bilo neozbiljno da za tako bitne stvari veruješ meni ili nekom drugom nepoznatom na internetu.
  Uglavnom su iskustva pozitivna sa sličnim žalbama, tako da je potrebno samo da "odradis" to i sačuvaš živce do kraja procesa.
  Srećno
  odgovoreno Dec 16, 2015 od dakipro (28,610 poena)
  Hvala puno na odgovoru i na podrsci.... Ja ne ne znam nikoga ko moze da mi pomogne oko ovog problema pa zato pitam ovde za pomoc.Jedina mi je nedoumica da li da saljem policiji molbu postom ili licno(za licno mislim da mora da se zakazuje a ja bas nemam vremen),hvala jos jednom na brzom odgovoru.
  Pa bas zato ti kazem da pozoves udi direktno, jedino ti je to tacna informacija, sve ostalo je rekla-kazala. I najlakse je da odes licno u piliciju, bez zakazivanja, samo upadni na salter i pitaj i ako mozes odma predaj. Samo budi ljubazan i pomocice ti, ili ce ti reci sta tacno treba da radis dalje. I pitaj ih da ti sve razjasne i daju sve informacije koje ti trebaju.
  Mene kad su odbili ja sam samo pozvao udi i oni su mi objasnili sta tacno treba da napisem i kome da predam i sta se onda sa tim desava, jer to nekad zavisi i od slucaja do slucaja.